معضلات ساخت رباتها - آکا
قطعا ساخت ربات هم تکنولوژی های دیگر دچار سختی ها و معضلاتی است که بعضا اگر با آنها درگیر شوید متوجه خواهید شد,


قطعا ساخت

این طرز تفکر غلط نیست و اتفاقاتی از این قبیل افتاده است و ما بارها شاهد جایگزین شدن ,معضلات ساخت رباتها, ربات, روبات,رباتیک ،مقالات رباتیک،دنیای ربات ها

فرد مورد نظر با توجه به سناریوی از پیش نوشته شده از ,معضلات ساخت رباتها, ربات, روبات,رباتیک ،مقالات رباتیک،دنیای ربات ها

فرضیه محققان دانشگاه واشنگتن این است که اگر کودکان ببینند انسان ها با ربات ها تعاملات دوستانه ای دارند، ربات ها را به عنوان موجوداتی هشیار تصور خواهند کرد. این بدان معناست که کودکان در این صورت نسبت به یادگیری موارد مختلف از ربات ها نیز راغب خواهند بود.

به گفته راجش رائو دانشیار علوم و مهندسی کامپیوتر و سرپرست آزمایشگاه سیستم های عصبی دانشگاه واشنگتن، این بررسی ها نشان می دهند که اگر بخواهیم ربات هایی بسازیم که انسان ها را همراهی کنند، صرف ساختن ظاهر انسانی برای آن ها کافی نیست. چنین ربات هایی باید بتوانند با انسان ها روابط اجتماعی برقرار کنند و این برای علم رباتیک یک چالش جالب محسوب می شود.

چالشی که نشان می دهد همراه با توجه به ظرایف فنی ای که نقش ربات ها را در زندگی مردم پر رنگ تر می کند، ظرایف اجتماعی نیز باید مورد توجه قرار گیرند.

 

 

فرآوری: فائزه سیدخاموشی

بخش دانش و زندگی تبیان


منابع:

Robotics.youngest

New science

خبرآنلاین

 

منبع : بخش مقالات علمی آکاایران
برچسب :