
درآمد هوشمند سازی ساختمان - با آموزش PLC و BMS فنی و حرفه ای وارد بازار کار شوید
یکی از مشاغلی که به تازگی در رابطه با صنعت فنی و ساختمان سازی طرفداران بسیاری پیدا کرده است، سیستم BMS میباشد. از آنجایی که درآمد هوشمند سازی ساختمان خوب است، افراد بسیاری هستند که تمایل به یادگیری این حرفه دارند.
در این مطلب قصد داریم درآمد خانه هوشمند را مورد بررسی قرار داده و با ای سیستم بیشتر آشنا شویم. در صورتی که شما هم یکی از افراد علاقمند به این حرفه هستید، پیشنهاد میکنیم تا پایان مقاله ما را همراهی کنید.
آشنایی با هوشمند سازی ساختمان
پیش از آنکه بخواهیم به درآمد هوشمند سازی بپردازیم، میخواهیم کمی با جزئیات این شغل آشنا شویم. BMS که مخفف عبارت انگلیسی Building Management Systemاست، به مجموعهای از سیستمهای سخت افزاری و نرم افزاری گفته میشود که به کمک آن میتوان بخشهای مختلف یک سازه را کنترل کرد.
با کمک این سیستم در صورتی که ساکنین در ساختمان هم نباشند، میتوانند به راحتی و از راه دور، برخی سیستمها را کنترل کنند. به عنوان مثال میتوانند از راه دور دوربینهای مدار بسته را چک کنند و یا سیستمهای مرتبط با سرمایش و گرمایش ساختمان را روشن، خاموش یا کم و زیاد کنند.
دوره آموزش هوشمندسازی (BMS) از زبان یکی از برترین آموزشگاههای فنی و حرفه ای تهران
یادگیری هوشمند سازی ساختمان با شرکت در دوره bms می تواند، دریچه ای برای ورود به بازار کار هوشمند سازی برق منازل برای شما علاقه مندان به کارهای فنی باشد.
ما، در آموزشگاه فنی و حرفه ای دارالفنون ری، کلاس های آموزشی دوره خانه هوشمند را با همکاری بهترین اساتید این حوزه با سابقه چندین ساله در زمینه تدریس دوره آموزشی bms برگزار می کنیم. لازم است بدانید افراد شرکت کننده در دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان (برق هوشمند ساختمان)، پس از اتمام کلاس های خانه هوشمند که شامل آموزش پروتکل knx نیز هست، برای ورود به بازار کار در سطح داخلی و بین المللی آماده خواهند شد، زیرا مدرکی که به آن ها داده می شود، یعنی مدرک دوره هوشمند سازی ساختمان فنی حرفه ای، قابلیت ترجمه و ارائه به حدود 170 کشور دنیا را دارد.
تجهیزات آموزش برق صنعتی در آموزشگاه فنی و حرفه ای دارالفنون
بازار کار هوشمند سازی ساختمان چگونه است؟
در دنیای امروز، با پیشرفت روزافزون تکنولوژی تمامی کارها به سمت هوشمند شدن در حرکت است؛ در رابطه با ساختمان هم این مورد صدق میکند. از آنجایی که هوشمند کردن خانهها و سازههای مختلف، موجب آسایش خاطر و راحتی خیال افراد میشود، روز به روز به تعداد کسانی که به پیاده سازی این سیستمها روی میآورند اضافه میشود.
بهتر است این نکته را در نظر داشته باشید که این سیستم سازی تقریبا نوپا است و هنوز راه طولانیای در پیش دارد. همانطور که میدانید تکنولوژی با سرعت بالایی در حال گسترش است و به موازات این امر، مشغلههای ذهنی افراد روز به روز بیشتر میشود، به همین دلیل است که همه ما به هر اقدامی که موجب راحتی بیشتر شود توجه میکنیم.
روشهای ورود به بازار کار و کسب درآمد از شغل هوشمند سازی
شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که چگونه میتوان به بازار کار این حرفه ورود کرد. یکی از روشها آن است که به یک آدم متخصص در این کار مراجعه کرده و مرور زمان در کنار او مراحل انجام کار را با مشاهده و شاگردی یاد بگیرید که به دلیل طولانی بودن پیشنهاد نمیشود.
روش دیگری که برای کسب درآمد هوشمندسازی ساختمان توصیه میشود، گذراندن دوره آموزش هوشمند سازی به صورت تخصصی و داشتن یک مسیر آموزشی درست است. در این روش شما این فرصت را دارید تا زیر نظر یک استاد باتجربه، تمامی آموزشهای لازم جهت ورود به بازار کار هوشمند سازی را یاد بگیرید.
با این روش در پایان کلاس هوشمندسازی به شما مدرک بینالمللی فنی حرفهای BMS تعلق میگیرد.
درآمد هوشمند سازی ساختمان چقدر است؟
شغل هوشمند سازی ساختمان به گونهای است که درآمد حاصل از آن بسته به عوامل مختلفی میتواند متغیر باشد. به صورت کلی، میتوان گفت یک فرد با مهارت و تخصص نسبی و با در نظر گرفتن ابعاد یک پروژه متوسط، میتواند درآمدی بین 15 تا 30 میلیون داشته باشد.
به این نکته دقت داشته باشید که هرچقدر فاکتورهایی مانند مهارت، تجربه و سرعت عمل شما به عنوان فرد متخصص بالاتر باشد، در مقابل درآمدتان هم افزایش دارد.
برای مثال: تصور کنید، سفارش هوشمند سازی یک ساختمان 10 طبقه 4 واحدی را دریافت کنید که مجموع هزینه تجهیزات مورد نیاز برای هر واحد چیزی حدود 20 میلیون تومان باشد.
در چنین شرایطی اگر بتوانید با مراجعه به مراکز فروش عمده، لوازم هوشمندسازی ساختمان را تنها 10% ارزانتر بخرید، به ازای هر واحد 2 میلیون تومان و به ازای 40 واحد 80 میلیون تومان سود خواهید کرد، که رقم قابل توجهی است.
عوامل موثر بر درآمد هوشمند سازی
لازم است به این نکته توجه داشته باشید که عوامل مختلفی میتوانند درآمد شغل هوشمند سازی را تحت تاثیر خود قرار دهند. در این بخش میخواهیم تعدادی از مهمترین عوامل تاثیرگذار بر این موضوع را مورد بررسی قرار دهیم که به شرح زیر میباشند:
میزان تخصص و مهارت فرد
یکی از مهمترین فاکتورها در این زمینه، میزان تخصص و دانش فرد است. بدیهی است هر چقدر میزان اطلاعات و مهارت یک فرد در یک حوزه خاص بیشتر باشد، میزان دستمزد درخواستی او برای انجام کار بیشتر است.
ابعاد و تعداد بخشهای پروژه؛ از عوامل تاثیرگذار بر درآمد هوشمند سازی
یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار بر درآمد و حقوق هوشمند سازی سازهها، وسعت و ابعاد پروژه است. میزان درآمد حاصل از هوشمند سازی تمامی بخشهای یک ساختمان، چند برابر هوشمند کردن تنها بخشی از آن خواهد بود. مثلا دستمزد دریافت شده بابت هوشمند سازی تمامی اجزای یک سازه قطعا بیشتر از دستمزد نصب این سیستم برای بخشهای تامین گرمایش و سرمایش خواهد بود.
متراژ سازه مورد نظر جهت هوشمند سازی
لازم است به این نکته توجه داشته باشید که متراژ ساختمان میتواند روی میزان درآمد شغل هوشمند سازی تاثیر بگذارد. هر چقدر متراژ و مساحت یک ساختمان بیشتر باشد، هزینه پیاده سازی BMS در آن ساختمان بالاتر خواهد بود. به عنوان مثال درآمد هوشمند سازی یک برج یا یک خانه ویلایی در متراژ بالا در مقایسه با یک ساختمان متوسط بیشتر خواهد بود.
گذراندن دوره BMS ساختمان؛ روشی مناسب جهت ورود به بازار کار و کسب درآمد از هوشمند سازی
یکی از روشهای مطمئن جهت وارد شدن به این حوزه، شرکت در دورههای تخصصی و معتبر است. اگر شما هم به دنبال یک آموزشگاه معتبر میگردید، لازم است بدانید که آموزشگاهPLC دارالفنون (https://darr.ir/product/plc-training/)، یکی از مراکز آموزشی تخصصی در زمینه برگزاری دوره هوشمند سازی میباشد.
در نظر داشته باشید که plc بیشتر در صنعت کاربرد دارد اما bms غالبا در ساختمانهای اداری و مسکونی کاربرد دارد. برخی از خدمات این مجموعه به شرح زیر میباشد:
- بهره مندی از اساتید باتجربه
- ارائه مدرک بین المللی فنی و حرفه ای دوره آموزش BMS
- امکان پرداخت شهریه به صورت اقساطی
- فراهم کردن خوابگاه برای شرکت کنندگان
- دسترسی راحت با وسایل نقلیه عمومی
شما عزیزان میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه درآمد هوشمند سازی و شرایط بازار کار و درآمد هوشمند سازی ساختمانها، به آدرس وب سایت این مجموعه مراجعه نمایید.
بخشهایی از این متن از وب سایت آموزشگاه فنی حرفه ای برگرفته شده است.